Minikcivcivv Blackangelss canim çoğu doktor hamileyken öneriyor aşıyı ama sen yinede doktora bi sor mutlaka
Semakkk32 Blackangelss Birsey olmaz insallah korkma..kac haftalik hamilesin? Evet genelde ilk 3ay yapmayin sonrakj aylarda yapabilirsiniz diyor doktorlar ama doktoruna da danis sen, eger 3 ayi doldurmadysan 2.dozu buyuk ihtimalle 3.aydan sonra yaptirirsin
La_Liberte Blackangelss doktorunuza danışın belli kan sulandırıcı iğne falan verir. Stres yapmayı umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻😊
Blackangelss Minikcivcivv daha 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu test yaptım sabah hemen doktora gidecem ama aklım hep onda asla uyuyamıyorum 😔
Minikcivcivv Blackangelss yaa hayırlı olsun canım inşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin. Icini ferah tut Allahın izniyle birşey olmamıştır
Minikcivcivv Blackangelss hayır öyle düşünme bak stres yapıyorsun kendine artık stresten uzak durman lazım duanı et icin i ferah tut oku bi ayet-el kürsi için ferahlasın 😇 dualarım seninle 🤲🏻❣
SerraveAnnesii Ben hamile olduğumu bilmeden sinovac aşı oldum şükür bir sorun olmadı. Doktora da söyledim aşıyı öneriyoruz ama 2. Dozu 3. Aydan sonra ol dedi şuan 6 haftalığım 3. Aydan sonra ikinci dozu olucam hayırlısıyla 🥰
Lamia53 Blackangelss Rabbim kucağına almayı nasip etsin stres yapma Allahım izniyle bisey olmaz bebeği anne öğrenene kadar Rabbim korur derler