Öncelikle herkese hayırlı Doğumlar nasip etsin Rabbim. Benim ikinci hamileligimdi. Ilk hamileliğim çok normal sıradan geçmişti. Ne bi halsizlik ne mide bulantisi ne kusma çok şükür doğum yaptığım güne kadar gezerek geçirdim hamileligimi ve oğlumj aldım kucağıma. 3 yıl sonra kasım ayında tekrar hamile olduğumu ögrendim. Çok heycanliydim. Oğluma kardeş geliyordu. Ilk 3 aylık dönemim mide bulantisi aşırı halsizlik ve sürekli migren ataklari ile geçti. Kansizlik en alt seviyede depolarim bile boşalmışti. Bir sürü ilac ve takviye aldim. Daha sonra hersey yolunda giderken 30 31 haftalikken plasentamin rahim ağzına cok yakin bi yerde kaldigini yukari çıkmadığını ögrendim. Ondan 1 hafta sonra sanci ile hastaneye gittim. Doğum sancilarim çıkmıştı nst de hastanede yattım 2 gün durdurdular. Ciğer gelistiriciler serumlar magnezyumlar vs. Hastaneden çıktım hep dua ettim Rabbim cok küçük erken gelmesin diye. Yine ilaçlar ilaçlar ve sürekli yatmam gerekiyordu. Son 2 3 ayımı yatarak gecirmek zorunda kaldim. 37 haftalikken nst de yine düzenli kasılmalarim çıktı. Doktor muayene ettiginde acıklığım yoktu ve evime döndüm. O hafta sürekli ağrı ve kasılmalar ile geçti. Tekrar kontrole gittigim gün 38+2 de muayene oldum. 3 cm açıklık vardi ve yatisimi verdi doktorum. Sabah 10 10 buçuk gibi yatisim yapıldı. Nst de 10 dakikada bir 5 dakikada bir sancılarım çıkıyordu. Daha sonra öğlen 1 gibi kendim takip ettim sancilarim 2 dakikada bir geliyordu. Nst ye bağladılar evet sancılar sıklasmisti. Tekrar muayene etti doktorum ve 5 cm aciklik var suyunu patlaticam dedi ve patlattiktan sonra bebek kakasini yapmış dedi. Cok korktum o kadar ağrıdan sonra sezeryana alicaklar diye. Doktorum bebeğin kalp atışlarını takip edelim sürece karar veririz dedi. Çok şükür hersey yolunda ilerlerledi 5 cm den sonra birden 7 cm 9 cm derken en açılmam cok hızlı ilerlemisti. En son muayene edelim diye gittim. 9 cm dediler ve 15 dakika sonra kızımı kucağıma koydular. Inanilmaz derece tarif edilemez bi duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 3 günlük olduk bile.. Buda benim Hikayem🌸🌸🥰🥰