zeynepemiromer Taze1anne evet ben çok yiyordum doktoruma sormuştum kuruyemis çok faydalı onlar için fındık ceviz özellikle aşırı faydalı demişti hatta çok acıkınca onları atıştır yararlı demişti :)
Taze1anne zeynepemiromer evet evet onları biliyorum daa işte bu yaş taze fındıklardan çok emin değildim. Diğer çiğ fındık da bana işlem görmüş gibi geliyor beklediği için falan diye düşünüyorum ama sevmiyorum illa yaş olacak 😍
Firstbabe Taze1anne Antep fıstığıni burda bulmak zor ama olsa onu da yerdim yaş fındık yaş ceviz yaş badem.. Onlara bende hastayım yaa
Firstbabe Taze1anne corum da yaşıyorum ben gelmez buralara öyle tazesi. Normalde badem de olmuyor. Esimin arkadaşının bahçesi var orda yemiştim bir kez o kadar. Bu arada yarın fındık almaya çıkacağım yine 😂😋
Mltm07 Taze1anne diyabetten korur beyin sağlığına çok faydalı en önemlilerinden biri magnezyum kaynağıdır bebeğin gelişiminde magnezyum çok önemli https://www.meraklilar.com.tr/cig-findigin-inanilmaz-10-faydasi
Taze1anne Mltm07 Normal çiğ fındık badem kaju doktor tavsiyesiyle yiyordum arada ama bu yaş fındık kadar sevmiyorum neyse ki aynı familya oh çok sevindim, teşekkür ederim size de bilgi için 💜
Taze1anne Firstbabe bende hala fındık yiyorum 😂😂😂😂 ben bu sene 3 tane o yeşil bademlerden yiyebildim 🥺
Firstbabe Taze1anne yesilken çok yedim de bide içi olmaya başlayınca oluyor böyle o yeşil kabuk sertlesiyor taşla kırıyorsun çok güzel