Nuraslanklc benimde işk öğrendiğimden doktor bana aynı davranmıştı 1,5 aylık kese aşağıda düşer bu dedi işteydim öğlen aramdı ne yapmam gerektiğini sorduğumda birşey yapmana gerek yok düşerse düşer zaten dedi mağazasıyım ayakta çalışıyorum dedim e mecbur çalışacaksın ne olacak ki dedi kiloluyum biraz yediklerime nasıl dikkat edeyim dediğimde aşağılayarak bakarak zaten diyet yapıyorsunuz devam et dedi o esnada uykum tutuldu hiçbirşey diyemeden çıktım ve dışarı çıkınca 1 saat hıçkıra hıçkıra ağladım lanet karı sonra devlet acile gittim en azından ne var ne yok dürüstçe söyler diye alttan muayene etti ve kese normal yerinde kanama kanalları var lekelenme veya azıcık kanaman olabilir korkma kalp atışı için erken geç döllenme olabilir 15 gün sonra polikliniğe gel dedi ve düşerse sakın üzülme bebek sağlıksızsa ve anneye zarar verecekse ilahi bir şekilde vücut onu dışarı atar demişti ve beni sakinleştirmişti şuan kızım 21 aylık dünya güzeli 32 haftalıkda oğluma gebeyim şimdiki doktorumu bulana kadar 5 doktor değiştirdim dr herşeyden önemli umarım sizde benim gibi mutlu sona ulaşırsınız ilk hamileliğim o gerizekalı yüzünden hep stres ve kaygıyla geçti 🤦🏽♀️