Canel Arkadaşlar sabahtan beri 10-15 dkda 1 damla damla idrara çıkıyorum bi damla geliyo daha gelmiyo 10-15 dk sonra yine aynı ve sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum yaşayan var mı niye böyle
kubratskya_ Canel bndede bebek hareket edince afedersin gaz yapacam gibi oluyor ama bebeğin hareketlerindn öyle hissediyorum 😂
birtriptanesi Canel idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunu maalesef ☹️ doktorunuza söyleyin hafif bi antibiyotik yazarsa bi şeyiniz kalmaz. Bu şekilde devam ederseniz bebeğe zararlı
Canel 2-prensesannesiii birtriptanesi Hamileliğimin başında olmuştu pek ona benzemiyo ama yinede danışmakta fayda var Acaba suyum mu azalıyo diye korktum
2-prensesannesiii Canel Bencede bir doktora yada sağlık ocağına gidip yaptırın . Şu gelmesini hissetmiyorsuniz yani onu tutayım da bırakayım.hibi olmuyor pat diye akıyor 😂
Ayseonay Canel bende geçen gün aynı şikayetle gittim doktora enfeksiyon çıktı idrarda muhtemelen sizin de öyle olmuş olabilir
QOH Canel ayyyy 1 aydır böyleyim çıldırıcam.Bazen bebek sağa sola kayarsa 1lt idrarım çıkıyor resmen üzerine baskı yapıyormuş mesanenin.Makat duruşlu olunca idrara sık çıkarsın yoksa bile var gibi çıkmaya çalışırsın normal demişti doktor.
Canel QOH benim damla damla geldi sadece 1 gün yaşadım bunu hafiften çamaşırımda terlemişimde ıslanmış gibiydi suda azalma olmuş