papatya56 Tusami Stres yapma canım ben kac aydır negatıfi gordum bu aya kısmet oldu Rabbim en kısa zamanda nasıp eder dua et
Bfduam Tusami hiç canını sıkma bi dahaki aya yine topikte birleşiriz, bozma moralini. Benim ikincisi 7,8 ay sonra olmuştu hemen olmamıştı, ilki çok daha çabuk olmuştu.
Bfduam Hatice-31 ben onu görmemek için testi yapamıyorum işte, yenik düşüp yaparım yine gerçi. Adet olmak o kadar irrite etmiyor o tek çizgiye nispeten.
Tusami Bfduam dur daha test yapmadın sen @papatya56 adet ağrısı gibi ağrım var bacağıma belime saplanıyor çok değişik ben de anlamadım , ağrılarla uyandım
Hatice-31 Bfduam biliyorum canım çünkü bizde aylarca yaşadık bu durumu Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻 içini ferah tut canım
Tusami papatya56 bu gün var ağrılar baya, ne zamandır hiç yoktu ağrı fln ,ya adet belirtisi yada çok yeni bilmiyorum
Tusami papatya56 @Bfduam benim rahim bölgemde sanki elektrik süpürgesi çalışıyor 😟ya da telefon titriyor içerde sanki anlamıyorum nedir bu? Tam alt karında