papatya56 Tusami Uyu canım Rabbim büyük sabah yap buraya at canım merak ettim bende İnşallah cıkıcak🤲🏻
Tusami bukusum damlattım biraz gitti ama yok olmadı zaten çok zor çıkmış bir çizgi bilmiyorum 🤷♀️ 🙄🙄🙄
La_Liberte Tusami ben çok ince bir çizgi gördüm evet 🥰 hemen çıktıysa eğer çok yüksek ihtimal hamilesiniz 🙏🏻
La_Liberte Tusami o zaman kuruma çizgisi de olabilir. Kan vermek istemezseniz erken gebelik testi yapın daha net çıkar. İnşallah bebeğiniz sizinledir 🥰
Tusami Bfduam 😄😄😄aynı marka iki tane yaptım telefon ışığı ile içine de girdim böyle bişey yoktu, bunu iki damla idrar ile yaptım tuvaletim yoktu bile🤷♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bfduam Tusami bende görüyorum geçen rüyanı anlatmıştın ya, ilahi bi mesaj mıdır demiştim, ay inş öyledir ya:) Kaç dak sonra çıktı?
Tusami Eylul41 amin canım yanlız ikizleri rabbim isteyene versin bana bi tane yeter zaten bi kızım var çok şükür 😊41 Kocaeli mi??!
Hatice-31 Bfduam değişik bir ağrı kuzum batma hassasiyet oluyor hala da öyle ama bel ağrısı tamamen adet ağrısı gibi 🥰