Tusami papatya56 oh be 😄😄😄görüyorum çizgi var 🤲yarın sabah idrarı ile tekrar yap ne kadar test var elinde bilmiyorum ama, kan da verebilirsin, emin olalım
Tusami papatya56 ya uzanıyorum , yattığım yerde sol kasık sol alt karın kısmına bir ağırlık konmuş orayı eziyor gibi, ağır bir taş konmuş sağa sola hareket ediyor gibi 🤦🏻♀️Bu ne ya 🤷♀️ @bukusum @Fatmabulutt
papatya56 Tusami Sonunda canım eşim gelcek yemek yapmadım bunla ugrastım yarın kan vercem İnşallah vardır test yok elimde bı tane aldım
papatya56 Tusami Benımde sol kasıgım bıcak saplanır gıbı oluyo bugün basım cok agrıyo üç gundur mıdem bulanıyo iştahım yok
Bfduam papatya56 canım inş çift çizgidir, yarın kanda rahatlarız Allah’ın izniyle. Kasık batması ne zaman başladı, mide bulantın, iştahsızlık, baş ağrısı vardı sanırım.
papatya56 Fatmabulutt Sagol canım inşallah dogrudur inanmıyorum halen insallah sizde gorursunuz ocakta düşük yapmıstım kalbı atmıyodu ınsallah bunda Sağlıkla ilerler
Fatmabulutt papatya56 inşallah bende hiç bebeğimi ve kalp atişini duymadım ultrasonda inşallah bu sefer görür duyarım❤️