arzubldk Mrbbenpatates valla yemeden duramayanlardanım 30. Haftamdayım +10la yola devam evde sıkıntıdan sürekli yiyorum 😂😂
Mrbbenpatates Emsare kilo verip aldığımızı da sayarsak ben 25 . Haftadayım 11 kilo aldım. Senin kilon bana çok güzel geldi 😅
Emsare Mrbbenpatates 32 de iştah azalıyormuş o zaman iyi haberi vereyim 🤣 çok bulantı sonrası rahata kavuşunca kıtlıktan çıkmış hissi oldu bi galiba
offlineanne Mrbbenpatates suphanallah yemeden durmak mı bismillahirrahmanirrahim yapabilen var mı gerçekten 😂
Mrbbenpatates Emsare Allah razı olsun yaa 😂😂😂. 32 yi bekliyim de umarım benimde durur . Umudumuz 32 ve Allahtan 😅
Mrbbenpatates asyahumam asyahumam aynen yaa umarım veririz yoksa büyük sıkıntı . Göbeklitepe ye çıktı adım 😂
Mom06226 Mrbbenpatates 13+5 haftalığız 78 le hamile kaldım şuan 74 üm şimdilik gün gün veriyorum herseyden tiksindim sürekli gece gündüz kusuyorum bakalım sonum nasıl olacak umarım cok almam🤷🏼♀️
Mrbbenpatates Mom06226 geçiyo o zamanlar bende öyle oldum ama sonra normale dönüyosun inşallah seninde tez zamanda bulantın geçer 😊🙏
Busrase Derya2867 16. Haftada 3 kilo verdim hiç kilo alamadım amaa bebek alıyor benim yediklerim hiç bana kalmıyor 10 gün ilerden gidiyor minnak
Nelmali Mrbbenpatates dün akşam ağzım sürekli bir şeyler yemek istiyor midem kabul etmiyor diye isyandaydım yer yok yemek yiyemiyorum ama surekli bir şeyler yemek istiyorum 😔
goksugizem Mrbbenpatates Ya ben 57 kiloyla hamile kaldım şuan 66 kiloyum ve 26.haftam bittii normaal miiii🤦🏻♀️😂😂