Gss Merhaba kızlar hamilleiğinizde iki defa covid olan varmı ben hamileliğim başında olmuştum bugün tekrar test verdim korkuyorum sadece hastaneye gidiyordum oysaki 😔tekrar covid olursam bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum 29 haftalığım şuan
silaumut123 Gss neden test verdiniz belirtileriniz nelerdi acaba çünkü bende kovid oldum hamileliğimin başında ağır geçti şimdi boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ve baş ağrım var korkuyorum hastaneye gitmeye de ne olacak bilmiyorum doğurmak üzereyim birde
Dry35 Gss 27 haftalığım dün pozitif çıktım yerlere göklere sığamıyorum ağrıdan resmen yapıştım kaldım yatağa yatak bile acı veriyor bana umarım bişey olmaz bebişllerimize
Gss silaumut123 malesef bende de aynı belirtiler vardı doktor boğazıma baktı test istedi 24 saat geçti hala test sonucu çıkmadı
silaumut123 Gss inşallah sadece gripsinizdir ben hala aynıyım yan komşunun kızı da aynı doktora gitmiş grip demişler sonucu yazın lütfen merak ediyorum
Gss silaumut123 silaumut123 inşallah 🙏 Sonuç çıkınca yazarım buraya rabbim size de şifa versin en kısa zamanda inşallah
silaumut123 Dry35 bende olmuştum Allah sabır versin zor bi süreç ama yavruma bir şey olmamıştı inşallah ikinize de bir şey olmaz
Gss Dry35 inşallah bişey olmaz doktorlar bebeğe zarar vermediğini şöylediler rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallah 🤲🏻