Evet sonunda sıra bana geldi şuan bir iç çektim yazmaya basliyayim😂
29 temmuz perşembe 22.43 hayatımın en güzel günü ve saati…
Perşembe günüydü eşim izinli evde rutin haftalık konturole gitmem lazım o günde 39+4 haftalık olmuştum her hafta gidiyorum nst için. Neyse kalktım o gün her gün olduğu gibi güne kusarak başladım mutfags geçtim kahvaltı hazırladım eşimi uyandirdim felan kahvaltı yaptık. Hastane eve çok uzak neredeyse 45dk. Kendi aracımiz yok akrabamiza söyledim bu gun kesin hastaneye gitmem lazım aracinla bizi götürmusun diye sağolsun kırmadı ama saat 5 gibi anca gelebilirim işteyim dedi. Mecbur tamam dedim hastaneyi aradım o saaten sonra doktor yok demesin🥴 devlet hastanesi bu arada. Bı hastane daha var ama o hastaneden öyle bi korkuyorum ki hamileliğimin başından beri tek korkum o hastaneye mecbur kalıp orda doğum yapmak Ali Kahya devlet hastanesi… Kadın doğum üzerine olduğu için illaki orda bakarlar bı kerelik mecbur gidicem oraya dedim kontörol sonuçta doğurmaya niyetim yok ya😂😂 koyulduk yola gidene kadar saat oldu 6 bizimkilerin içine doğmuş sanki sen hastane çantani al dediler puseti felan aldık hepsinii. Ben yolda gülüyorum felan 42. Haftayı görürüm ben hiç bir belirtim sancım nişanım yok çünkü. Bir önceki haftada açıklığım 0 dı. Hastaneye vardık ama ben muayene için bile o hastaneden ürküyorum öyle korktuklar ki beni öyle bi anlattılar ki yani insan kasabı sanki. Neyse girişim yapıldı acilden çıktım doğumhaneye. Doktor baktı ulturasonla sonra bağladı nst ye hatta post açmıştım 40lari görüyor sancı var mı diye neyse o arada odada bı kadın var önlüğü giymiş yağışı yapılmış diyorum yazık ya doğumu bekliyor heralde felan benim nst bitti doktor herşey gayet iyi sancin yok şuan bebeğin suyuda iyi bir hafta sonra tekrar gel dedi o zamanda 40+3 olmuş olacaktim 40. Haftadan sonrası beni çok korkutuyordu hep. Dedi gitmeden birde çatı muayenesi yapalım çıktım çatala ebe geldi bakar bakmaz ortalık savaş alani😂😂 bağırıyor acil buryaa gelin ben diyorum noluyor o diyor nasıl sancin yok felan üç bayan doktor geldi bayanın 5 cm açılması var ama sancı 0 dedi😱😱😱😱😱😱 2 doktor baktı evet öyle hemen yatisini verin bayanin dedi doğuma giren doktorda kontörol etsin bi dedi ben şok oldum hemen ailemin yanına gitmek istiyorum dedim çıktım eşimle annem kapıda ağlamaya başladım anlattım olanları ve o hastaneden başka şansım yok o an oraya mecburum başka hastane yok doğum için. Eşim beni sakinleştirdi annem dua ediyor felan girdim içeri tamam verin yatisimi dedim bir sürü evrak imzaladım önlüğü getirdi damar yolu açtı doktor gelene kadar yürüyüş yap felan dedi tamam dedim geçtim odaya squat felan çekiyorum yürüyorum dogumdaki doktor geldi çık bakalım çatala dedi bu arada sancım hala 0. Çıktım çatala ohoooo 8 cm olmuş bile ama bı sorun var çatı kemiği müsait değil anları dar ve kemik eğik dedi çocuk takılır dedi vakumla çekmek zorunda kalırız dedi risk aliyormusunuz diyince asla dedim o zaman sezeryan dedi tamam dedim. Genel uyuşturmayla olmaz biseyler yemişsin dedi belden assagi mecbur dedi artık ne deseler tamam diyorum bı an önce kurtulmak için hastaneden. Girdik doğumhaneye belden vurdu iğneyi hiç hissetmedim bile asla acımıyor bekledi ben hiç uyuşmadim soruyor uyuşma yok diyorum test edelim dedi tamam dedim vurdu neşteri karnıma bı çığlık attım uyusmamis resmen hissettim acıyı. Napiyorsunuz siz felan dedim bağırdım bırakın dedi başımdaki doktor ver şırıngayi dedi ağzıma hava takıldığını hatırlıyorum genel uyuşturmuş. Gözümü açtım birileri beni odada ki yatağa almaya çalışıyor. Herşey bitmis…. 22.43 de dunyaya gelmiş kızım 23de odaya çıkarmışlar beni de bı yarım saat sonra çıkarmışlar. Nasıl titriyorum ben sedyede aldılar yatağa acı hissediyorum üşüyorum hiç bı yerimde uyusma yok hemen kızımı sordum eşim başımda sürekli anlımı öpüyor elimi öpüyor kızımı aldım kucağıma acı felan kalmadı o an gerçekten de😍 5 defa iki saat arayla gelip hemşire kanama kontrolü yaptı en iğrençi oydu her gelişinde sesim kısılana kadar bağırdım açıdain o karnıma bastirdikca. Sonda felan takılırken hiç acımadı bu arada ama o karnima bastirmasi varya bende çok derin tranva bıraktı. Ertesi gün daha iyidim kızımı emzirdim hemen şükür öğlene doğru serum sonda çıkarıldı kalktım yurudum annem üstümü giydirdi ilk ayağa kalkış zordu hemde çok ama bir iki kalkmada daha iyi hissettim kendimi doğumdan 48 saat sonra taburcu olduk. Şuan prensesim yanımda beşiğinin içinde mışıl mışıl uyuyor🤲🏻🧿 rabbim herkese kolay doğum nasip etsin ben hastane için çok on yargılıydim ama abarttiklari gibi değildi tabi ebeler felan çok iyidi bebeğimle çok iyi ilgilendiler benimle de 🙏 evlat için herşeye değer… Kendinizi şartlandırmayin normal yada sezeryan için rabbim neyi yazmışsa o oluyor ben çok istiyordum normal doğumu kısmet değilmiş🥰 hepinize bolca dua ettim rabbim tez zamanda kurtarsın 🙏 Uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏