sedanurunalx19 Kaçıncı haftada bebeğinizin hareketlerini hissettiniz ben 17 haftalığım bişey hissetmiyorum daha🤷♀️
Benimbebegim sedanurunalx19 ilk 20. Haftada bir hareket hissettim 21 de bı kaç kez 22den itibaren daha fazla hissetmeye başladım ilk gebeliğim 🤭
ElifB08 sedanurunalx19 dert etmeyin 1-2 haftaya hissetmeye başlarsınız böyle pıt pıt oluyor anlamam derseniz mümkün değil illa anlaşılıyor 🥰
Babyiveannesi sedanurunalx19 valla ben 24 te falan artık net hissetmeye başladım erkekler geç canlaniyormus
Sedeflsz Haftada çok belirgin bir şekilde hissettirmeye başladı bizimki. Seninkininde eli kulagindadir hiç merak etme canım😍
Betulbayar32_ sedanurunalx19 ben 19 da hisetim şuan 21im tekmeler havada uçuyor bunun için biraz sabır ben hep diyordum ne zaman hisetcem ne zaman tekme atacak ansızın birden geliyor 😅😍😍
Eylem_kaya07 Haftada pıt pıt şeklinde hissettim 20+5 ken tekme hissettim bizim bebiş yaramaz erkenci kuş oldu . bu gidişle yine erkenci kuş 🐦 olup doğacak 😂
iremyasar sedanurunalx19 17.haftada pıt pıt diye attığını hissediyordum arada net olarak 22.haftamda hissettim
Elif0712 sedanurunalx19 14 den beri hissediyorum ama ucuncu gebelik bnm artik erken hissetmem normal ilk bebegimi 16 da ikinciyi 19 da hissettim
Esila_kayacan sedanurunalx19 kızımda ilk 18. Haftada hissetm baya şaşırmıştm ikincisi çabuk olur derler de şuan oğluma gebeym 16+4 deyiz tık yok😂