Jsnsjudhd Kızlar normal doğum yapcam ama korkuyorum ama yorumlarda birileri en iyisi normal doğum demiş birileri yırtık oldu dikiş atıldı iki ay ayağa kalkamadim yazmış kararsız kaldım ya 🤔
Merveee34 Jsnsjudhd her bünye bir değildir . Ona yaramayan sana yarar . Ve bebeğinin nasıl geleceğine bebeğin karar verecek :) riskli bir durum olduğu zaman doktorun zaten sana bildirecek .
Yavrukuslar Jsnsjudhd yırtık yerine kesi olsaydı iyileşmesi daha kolay olur canım ilk çocuğum normal doğdu ikinci sezaryen şu an hamileyim ve keşke yine normal doğurabilseydim o duyguyu tekrar yaşayabilseydim diyorum 😏
Milenka Jsnsjudhd kesinlikle başkalarının doğum hikayelerine deneyimlerini kendiniz için baz almayın. Her doğum hikayesi kişinin şahsına özeldir. Bu konuda kendinizi akışına bırakın ve iyi düşünmeye çalışın. Yani ben öyle yapıyorum.Ve son 8 deyim 💗
Brcuozgr Bende çok korkuyorum henüz belli değil doğum şeklimiz ama inanılmaz korku var… kimisi iyi geçiriyor kimisi kötü fazla etkilenmemekte lazım galiba duydukça, okudukça panik oluyorum 🤦♀️
Rabiaaa Bende normal doğum yaptım herkes öle ölcak diye bi kayde yok annis benimde dikişim vardı 10 güne herşeyimi yaptım kalktım yürüdüm