Nurssss Sadece 3 gün kaldıgına inanamıyorum nasıl olucak başıma ne gelicek bebegimi saglıkla kucagıma alabilcekmiyim birsürü soru işareti sizler kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz ben son günlerde gerilmeye başladım 😓
Sali3 Nurssss Allah hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah uygulamaya göre benimde son 3. Sizin planlı mı?
arife_shn Nurssss resmen hislerime tercüman oldun bende cuma günü sezeryan olcam yapabilecek miyim bu sorumluluğun üstesinden gelebilecek miyim kafamda bir sürü cevapsız soru ayrıyeten birde sezeryan korkusu 😔
Durubatu Nurssss benimde son 3 😍 ikinci sezaryenim olcak ilki çok rahat geçmişti ben korku değil sabırsızlıkla bekliyorum korkmayın kızlar keyfini çıkarın çok güzel anlar🥰
Cansu_okan Benim 1 gün kaldı ama gelen yok nasıl olcak bilmiyorum 39+6 olduk yarın şehir hastanesine gidicem bakalım be diyecekler
Nurssss arife_shn evet ya ben şimdilik normal doğum bekliyorum sezeryene dönermi nasıl olucak kaç saat sürer bende sorular daha çok😬
Meryemdimetoka Benim de son 1 gün sali sabahi sezeryanim var insallah saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi cok heyecanliyim 😊
biyologelif Meryemdimetoka aynı bende salı sabahı sezeryan olacğaım gerginlik heyecan korku hepsi var🧐
Elif5361 Nurssss Son 7 gün 🌸bi yandan sabırsız bi yandan korku içerisindeyim 🥰normal doğum olacağı için düzenli sancılarımı bekliyorum 👶🏼
Kubrah Nurssss gece den bu yana ayaktayım birazdan doktora gideceğim çok zor geçti gece karnım da belimden sırtımdan yayılan ağrı var ama neyin nesi anlayamıyorum alt karından kasıkta ziya de üstte olan bir ağrı