Melekege1 ipek_94 normal canım 35te sancım geldi 1 hafta sonra suyum sızmaya başladı sonra 36da doğdu
Umbilik 35 haftalık olduk bugün. Her şey hazır, bugün halıları yıkamaya vereceğim erken mi değil mi emin olamadım ama.
Burcu_sahin34 heyecanlibekleyiss herşey neredeyse bitti odamız hazır kıyafetlerimiz yerleşti çantamızda hazırlandı sadece ufak tefek alınacak eksiklerimiz kaldı ☺️🥰
Kbrpsygt 34+4 olduk bizde kıyafetler yıkanıp ütülenecek bide çanta hazırlanacak onun dışında tamamız🌸
Momlf heyecanlibekleyiss biz de haftasonu annemle bitirdik çok şükür çanta da hazır ağırlaştım artık yapasım gelmiyor hiç bişey bu ara yapıldığı iyi olduuu
Emineyldzlrr heyecanlibekleyiss benim de benek arabajs ve beşik yok diğerleri hazır kaburgam ağrıyor belim sırtım kaşık ağrım oluyor sağlıkla gelsinler 🌹
Umbilik Momlf Evdeki mutfak dolapları ve diğer dolaplar silindi, koltuklar da silindi. Halıları verip cam, kapı silinmesi kaldı aslında.
fatmakolay heyecanlibekleyiss her şey bitti çok şükür 15 Eylül son tarih ama ne zaman gelir oğluşum belli olmaz yavaş yavaş ancak bitti çok da sona bırakmamak lazım 👍😊
Hafizeplt heyecanlibekleyiss 8 Eylül görünüyor normal doğum tarihi bakalım birazcık acele de edebilir 🤭 herşeyimiz tamam sadece ev temizliği duruyo😂😂