Selin23 36+5 haftalığım yaklaşık bir saattir süren arada siddetlenip arada hafifleyen bi ağrım var sol böbreğimin olduğu yerde başına gelen var mı acaba
havva0917 Selin23 hiç beklemeden doktora görünün hidronefroz olabilir. Ben o yüzden 20 gün hastanede yattım 😔 Allah korusun muayene olmakta fayda var 🌸
Selin23 Selin12- ya şuana kadar öyle bişey yaşamadım anlam veremiyorum doğum sancısı adet sancısı gibi olur bu nasıl bişey çözemiyorum arada baya zorluyo hastaneye gitsem mi tereddüt ediyorım
Selin12- Selin23 kum döküyor da olabilirsiniz bir doktora gidin işinizi sağlama alın kum ve taş dusuruken ben duvarları parcakiyordum o kadar çok şiddetli ağrım vardibbefes bile alamıyorum tek tarafımda
Ilkim_05 Selin23 yeni gördüm ben yazacaktım size tez zamanda geçsin inşallah, bendede aynı durum vardı doktorum 2 vajinal fitil ve enfexia adında bir antibiyotik verdi suan onları kullanıyorum inşallah geçer canım
Selin23 Ilkim_05 çok teşekkür ederim evet banada fitil yazdı inşallah hepiniz tez zamanda bunları geçirip saglıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız