Umudayolculuk36 Merhaba hamişler protestan ilaç kız bebeklerin de kullanma yapar mı üstünde hormon illacı yazıyor
Denizyildizii Umudayolculuk36 progesteron hormonu o kadınlık hormonu yani. Zaten vücudunuzda olan ve kızınızında vücudunda olan bi hormon
U-E Umudayolculuk36 düşük tehlikesinden dolayı aylarca kullandım kız bebegim olacak inşallah dediginiz gibi kıllanma yapmaz
Mavi34 Umudayolculuk36 progestan gereksiz kullanmıyoruz bir risk.oldugu için kullanıyoruz yani bebeğimizin hayata tutunması için kullanılıyor kıl yapacaksa yapsin yeterki evladımız sağlıkla dogsun
Umudayolculuk36 Umudayolculuk36 birde video görmüştüm bi kadın paylaşmış hamilelikde gereksiz illaç kullanımı diye kız bebeği aşırı tüylü
Deletedmom93428 Denizyildizii 6 sene tıp 6 sene uzmanlık yapmış insanlar. Doktorlar değil yanlış anlaşılmasın
Denizyildizii Umudayolculuk36 progesteron hormonunun ne olduğunu sen bi internetten araştır. Alakası yok. Yani kısaca ben söyleyeyim. Her ay kadınların yumurtalıklarından salgılanan bebeğin tutunmasına yardımcı bi hormon bu. Yani kullanmasanızda sizde var zaten
Umudayolculuk36 Mavi34 öyle durum olsa bile bebeğim için kullanıyorum tereddüt etmeden 🙏 rabbim korusun yavrumuzu
Seda_nrr Umudayolculuk36 eğer doktorunuz kullan dediyse bundan başka bi seçenek varmı sizce ? Bebekte kıllanma olacak diye Allah esirgesin düşüğemi sebebiyet verelim yapmayın..Progestan olmasa bir çoğumuz ya erken doğum yapar yada bebeğimizi kaybederdik milyonlarca insan var kullanan
Umudayolculuk36 Seda_nrr tabiki hayır. Tecrübeli daha önce kullanan annelerin yorumu medir meral ettim🙂
Seda_nrr Umudayolculuk36 ben hamileliğimde 2 kutu bitirdim eğer o ilaç olmasaydı erken doğum riskim vardı
Deletedmom93428 Umudayolculuk36 etrafın ne dediğine bakma canım doktorun gerekli görmese kullan demezdi değil mi ☺️kıllanma da yapsa bebişten önemli değil ya ☺️ progestan zaten var olan bir hormon ☺️
iki_tospik_annesii Umudayolculuk36 oglumda 34 haftama kadar kullandım çok şükür hiç bir kılı yok gayet normal şuan tekrar hamileyim ve tekrar kullanıyorum ilk defa böyle birşey duyuyorum 🙄🙄