Semaarya Anneler bime şoka a 101 uygun fiyatlı geliyordu ama bu aralar gelmiyor doğumuma da az kaldı iler de gelir mi bilgisi olan var mı yada uygun bı mağaza var mı alacak olsam
Zeliiiss Semaarya geldiği gibi bitiyor çalışanlar hep ayırıyor ben Ankara’dan küveti 99 TL ye aldım katlanır küveti bu fiyata bulduğma o kadar sevindim ki normalde sadece bir katlatnir küvet 150 tl
Kbrasmskbyrktr Semaarya canim şok a101 ve bim e gidip ordaki çalışanlara sor onların depoda olanları vardır elbet ordan sana verirler. Satılmayan ürünleri depoya kaldırıp sonraki aktüel ürünler geleceği zaman yeniden çıkarıyorlar
Semaarya Zeliiiss ya evet çok uyguna gelmişti ama benim semtinde kalmamıştı acaba diğerlerine gelir mi diye bekliyorum
esra2908 Semaarya valla benim gittiğim bimde 4 5 tane vardı hem kovasını hem maşrapasınıda aldım gerçkten uyguna geldi büyük katlanmayanlar benim için sıkıntıydı çünkü yer kaplıyor çok tayinciyiz sürekli şimdi Allah 2. Çocuk nasip edersede saklayıp kullanabiliriim dedim 😊
Rmys_eyllhfa_ Ben civilin internet sitesinden aldım 99 lira idi seti , katlanır olanlardan almak istedim ama denk getiremedim BİM’e yakın zamanda geldi ama bitmiş olabilir
Melek6177 Bende şoktan aldım kovası yoktu çalışanlara sordum depodan getirdiler bi sorun isterseniz 🤗