Gulems yalnız değilsin canım inan bende senin gibiyim artık bıktım gerçekten bıktım🤦🏻♀️😭bende şuan 19+5teyim ilk ayda bir başladı hala devam. Hem kusmalarım hem bu ağızda su(tükürük)birikmesi. Doktor reflün olduğu için mide ekşime yapıyor büyük ihtimalle de kusmalarından kaynaklı oluyor dedi. Yok ne yapsam ne etsem geçmiyor. Evde elimde banyo maşrapası sürekli o yanımda, dışarı çıkarken de pet şişe yada poşet🤦🏻♀️ İnsanlardan utanıyorum. Eşim bile alıştı artık birşey demiyor. Çünkü ben hamileliğimde resmen ölümden dönüyorum bu bulantı kusma yüzünden. Max her yarım saatte çıkarıyorum. Artık tansiyon güç kuvvet kalmıyor serumla bile kendime gelemiyorum. İlk gebeliğim de dokuz ay hastanede yattım doğum yaptım çıktım. Aradan 11yıl geçti şuan yeni hamileyim işte. Gözüm koktuğundan epeyce bir süre hamile kalmadım ama oğlum için hep kardeş istediği için Allahta nasip edecekmiş oldu. Yolu yarıladım sayılır. Rabbim sağlıklıca doğurmayı kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Sizlerinde yardımcısı olsun.🤲🏻