Btl2017 Haftama bugün girdim. Cumadan beri hastanede yatıyorum. Kesem delinmiş. Benim gibi olup iyileşen var mı. 34 e kadar hastanede yatacakmisim doktor öyle söyledi😥
Emel123 Btl2017 hay Allah talihsizliğe bak. Allah yardımcınız olsun inşallah her şey yolunda gider sağlıklıca kucağına alırsın vakti geldiğinde
Tubaa16 Btl2017 ben 2 gün yattım hastanede o sebepten 28 inci haftamda antibiyotiklerle ve serumlarla düzeldim suan 37nci haftama grcem su azaldığı içinde havyç suyu tükettim çok iyi geldi
07-02-2019 Btl2017 nasıl yuksek derece oluyo kusura bakmayın bıde delındogının Bı belirtisi war mıydı
Btl2017 07-02-2019 valla benim hep idrar enfeksiyonum vardı . Hatta bir hafta önce yeni bitmişti antibiyotiklerim. Biz tatile geldik tatil esnasında farklı duşlar lavabolara girmekten mikrop kapmış vücudum ondan galiba.
07-02-2019 Btl2017 yok benimde idrar yolu enfeksiyonum wardı 3 ay once ılac kullandım ama 3 aydır crp yuksek cıkıo 3 aydır antibiyotık ıcıom Baska ılac ıcıom 2 kerede su gbı akıntı geldi sanki ama acil doktor bısy yok ddı suyun ıyı ddı o yuzden sordum size
Btl2017 Tubaa16 beni çıkartmiyorlar. Umarım sizin gibi bir an önce çıkarım bir an önce. 😥 Size de çok geçmiş olsun
Kuzeyegemoms Çok geçmiş olsun canım. Bende de enfeksiyon var 32. Haftada suyumun azaldığını söyledi doktor bende de böyle bişey olabilir mi olsa ultrasonda görürdü değil mi korktum şimdi 😥
Btl2017 Kuzeyegemoms valla canım eğer suyun gelirse doktora git derim. Çünkü kesem patladi ve suyum geldi benim o yüzden hemen yatırdılar 😔 eğer yırtılırsa suyun geliyor