Emiemi Kızlar özel Bolgemdeki kemiklerim eğilip kalkarken agriyo, bebegim acayip hareketli, ruyalarimda sürekli ya nişanım,suyum geliyo ya doğuruyorum. Merak heyecan sabırsizlik hepsi birarada varmi benim gibii olaan:)
Eymenannesi Emiemi yatakta sağa sola dönerken bile acıyo😏 Bukadar duyguyuda bir arada yaşamak bi mucize sanırım bi ağlamaklı bi sevinçli oluyorum 😊
Asrinbaby Emiemi aynen biraz yürüyeyim agriyo ve özellikle gece daha sola dönerken canim nasil aciyor. Allah bizi kurtarsın sağ salim insallah
Kbrars10 Emiemi Canım dün benimde aynı o bölgemde ve kasıklarımda agrı vardı acıle geldim hemen yatışım yapıldı serum verıyorlar sende ihmal etme
Esrakm Bende sürekli rüyamda doğuruyorum. 38 deyim sabırsızlıkla bekliyorum hem korkuyorum hemde hemen kucağıma almak istiyorum hem sıcak hem ağrılar ki benim çatım ağrıyor kasıklarıma ağrı giriyor adet oluyormuşum gibi haydi gelsin bebişler sağlıkla kucağımıza alalım 🤗🙏
FurkanZeynepKarada Bende. 38 giricem yrin agrilar var kasıntı var bazallarımda herşey hazır bekliyoruz muhtemelen 19 temmuzda alicak 39, haftada
Esrasamet Bende 35+5 im sancılarım çıkıyo nst de. Serum taktılar yine de geçmedi sancılar ama açılma yokmuş. Bekliyorum sabırsızlıkla 🤱
Kbrars10 Esrasamet benimde aynı 35 . Haftada nst de agrılarım çıkıyor serum verılıyor dünden beri acılmam yokmuş hayırlısıyla sağlıkla gelsınler
SinemCavdar Benimde tansiyon ve gebelik şekeri problemim oldu kızlar 34 ve 35. Haftada 2 kez hastane yatışı yaptım. Şükür şimdi ikisini de dengeledik 37+2 yim kısmetse 38. Haftam dolduğu gün 17.07. De planlı doğum yapıcaz. allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin 🙏🏼