Anna-Karenina Asena17 Cuma gunu 5+6 olcak. Acaba kalp atisi duyabilir miyiz? Ne guzel olur oyle bi surpriz olsa dimi 🧡
Asena17 KkubraOz Rabbim sanada nasip eder insallah bebişin tutunur insallahhhhh dua edicem kuzum hic uzulme
Barlas_mom Asena17 5+0 da benden bol dinlenmeli geçiyor progestan kullanıyorum kanama alanım varmış kese de 🙈 kasık ve bel ağrımdan başka birşeyim yok çok şükür 🙏🏼😌
Asena17 Barlas_mom ya benim de agrim var ama leke kan gormedim normal mi acaba sanada gecmis olsun kuzum
Poyrazegem Son adet tarihim 14 haziran kan testi verdim 2gün önce 2145 çıktı kese oluşmuş mudur acaba
Feyzaveannesi Poyrazegem Benim sat 16 Haziran normalde bugün kalp atışnı duymak için hastaneye gidecektim. Yani sizde kesede bebekte oluşmuş olabilir
Poyrazegem Asena17 ilk gebeliğimde cok alttan bakılmıştım korkum daha geçmedi bu nasip olursa 2. Bebeğim olucak daha doktora gitmedim öyle Bi zamanda gitmeliyim ki üstten göre bilsin 😊😊😊😊
Barlas_mom Asena17 bende hiç görmedim lekelenme ve kan ultrason da doktor kanama alanı olduğunu söyledi progestan yazdı onu içiyorum inşallah oda geçer ağrım da regl ağrısı gibi bazen var bazen de yok bazen aşırı ağrı oluyor değişiyor çok değişik 🙈
Asena17 Poyrazegem bende alttan baktirmak istemiyorum ama doktor daha iyi bilir sanki haftaya cumartesi gel dedi 🤷♀️
Barlas_mom Asena17 korkma ben iki kere gittim ikisin de de vajinal ultrasonla baktı hissetmiyorsun bile herşey güzel olsun inşallah burda ki herkes için benim için de
Asena17 Anna-Karenina benim bildigim 7-8 hafta da kalp atisi duyuluyor kuzum ya ama kisiye gore de degisiyor sanirim
Syd23 Asena17 Bende 4+5 olucak yarın. 3 gün önce beta 1483 idi yarın doktora gideceğim. İnsallah görürüm keseyi. 🌼