Annesininbalii Kelebek92 ben ilk ogrendigimde baktirmistim keseyi görünce bir daha bhcg bakilmadi 2-3 haftalık olabilir dediğinde 384 tu
Ozburcu26 Elifikiz gaz bende de var canım gerçekten çok fazla ama çok şükür henüz kabızlık başlamadı her gün 2,5lt su kesin tüketiyorum
fatma_ipek İlk hamileliğim 5hafta 4günlük Cuma günü tüm kan testlerim ve muayenemi yapacak doktorum.Sizlerin bilgilerinden faydalanmaya geldim herkese sağlıklı günler dilerim
Kelebek92 fatma_ipek benimde tam 5hafta 4 günlük,beta cumartesi günü 180 çıktı lekelenmem var birazda cuma tekrar kan vericem
fatma_ipek Kelebek92 1199.0 sonuç değerim canım doktor kimyasal gebelik değildir dedi ama ben dış gebelikten korkuyorum Cuma muayene edecek herşey Cuma belli olacak
Asena17 MelekMervertlek yok kuzum 4 haftalik degildir 2-3 haftalik olmasi lazim son adet tarihine gore yumurtalaman hesaplarsak 1-2 haftalik oluyor bende 19 ile ogrendim doktor sasirdi daha cok yeni nasil ogrendin dedi
Umutlabekleyis Ben dün doktora gittim normalde bugun 7 haftalık oldu fakat 5 lerde gözüktü kese büyümüş ama bebegi göremedik alttan baktırmak istemedim boş gebelikmi diye korktum doktor gec döllenme olabilir dedi ama tedirginim yaşayan varmı
fatma_ipek Umutlabekleyis bende 5+6 oldum ilk kez bugün ultrason ile baktı kese oluşmuş ama bebek yok dedi iki hafta sonra tekrar bakalım dedi bende boş olmasından korkuyorum ama normal bi durummuş siz tekrar gittiniz mi doktora
Asena17 MelekMervertlek persembe gittim idrar testi silik olunca kan verdim 19 cikti pazar gunu yine kan verdim 116 cikti sali gunu verdim 211 cikti cumartesi gunu doktora gidicem
Gul4001 merveees sat ile ultroson görüntüsü arasında 12 gün fark vardı, salı günü lekelenme oldu doktora gittim ultrasonda baktiginda aradaki 2 gün kapanmış şu an 10 gün geriden geliyoruz ama ileride bu fark kapanır mı bilemiyorum.