Mom526 Arkadaşlarım benim rahimde kramp vardi doktor kalsiyum alman lazım süt yogurt ve magnezyum icmen lazim dedi..Ben bunları kullanıyorum ama halen aynı kramp var. Yataktan kalkarken bacak arasında aşırı agri oluyor??19+0 adet tarihine göre ama ultrasona göre ise 20+5..sizde de oluyor mu durum
Babyahu Mom526 bana da aynısını yaşadım ve bana da doktorum soda , kefir, süt, yoğurt tüketmen lazım dedi bende 18 haftalığım. Hemen etki etmez malesef yürüyüş yaparak da sancı ve kramplarınızı azaltabilirsiniz ☺
Selin12- Mom526 ev yapımı yoğurt magnezyum bakımından daha fazlaymış onun için sordum yoğurdun suyunu için birde Beypazarı soda magnezyum oranı en yüksek olanı ondan bol bol için bende 12 haftalığım aynı şikayetler bende var bu şekilde hafifledi
Selin12- Mom526 ben sütü pek içemiyorum ama market sütü icmende sakınca yok orada günlük sütler var cam şişelerde onlardan alıp içebilirsiniz ben hem paket süt içiyorum bulabilirsem cam şişe alıyorum en kötü açık süt alıyorum
Yaya Mom526 valla ben 30 haftaligim bende oyleyim kasik bolgeme bicak saplaniyomuw gibi oluyo uzaninca kalkamiyom yuruyemiyom acidan
Mom526 Selin12- şuan uzaniyorum baska ne yapabilirim agri geçmesi için sola doğru mu yatsam..iki bacagimi birlestiremiyorum ayrı ayrı tutuyorum
btuban Mom526 bacak krampları içinde calsiyum magnezyum desteği veriliyor. Süt yoğurt yesekte yetmediği için Osteocare veya benzeri destekleyici ürünler öneriliyor bir doktorunuza danışın dilerseniz.
Selin12- Mom526 bizde yerde yiyoruz gün içinde bol bol uzanın ve fazla ayakta kalmayın doktorum bana öyle demişti fazla oturma fazla ayakta kalma çokta yatma yürü demişti