Susamtanem2 Arkadaşlar beyaz tenliyim kan ilacı ve imom kullanıyorum sadece normalde de sivilce olurdu yüzümde ama şimdi çok fazla olmaya başladı sizde de bunu yaşayan var mı ?
Gamzenur35 Susamtanem2 Kaç haftaliksiniz ? Cinsiyet bellimi ben kızımda o kadar sivilcelenmistim ki patlatıp yara yapıyordum onları.
Susamtanem2 sibelbysll kızımda da olmuştu ama o zaman zaten vardı diye aklıma sormak gelmemişti pcos hastasıyım ondan mı hormondan mi çözemedim tam geçmişti yarın Dr a gidince soracağım unutmazaam sizdede var mı 😔
Susamtanem2 MMmommy onu da düşündüm aşırı sıcak hava geçenlerde uçuk bile çıktı maske o sıra çok kullanmıştım 😔
Susamtanem2 MMmommy kıyamam ya benim sönük içi dolu değil beyaz oldufum için de böyle kırmızı kırmızı kizamik çıkarmış gibi 🤣 temizleme Jeli ya da ilaç kullanıyor musunjz
MMmommy Susamtanem2 sivilce ilaçları kullanılmıyor gebelikte. Ben de diaderminn bi jelini aldım makyaj yaptıysam kalıntı olmasın diye onla temizliyorum ama genelde yapmıyorum ve akşamları ve sabahları da suyla yıkıyorum… Sen kullanıyor musun bişey?
Susamtanem2 MMmommy ben makyaj bile yapmıyorum sadece foto çekimi yaptırınca yaparım üzümü aleoerali bı jelle yıkıyorum aklıma geldikce ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum doktora sormadım unutmazsam yarın soracağım