Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Emzirme ve süt arttırma konusunda . Her şeyi yedim ve içtim , helva havuç dereotu hurma incir kuru kayısı yeşillik üzüm kompostolar meyvelerin hepsi bulgur malt içecek rezene süt çayı sade maden suyu günlük 4-5 litre su aklıma gelenler . 35 günlük anneyim Hiç bir zaman oluk oluk akmadı ben sütümün az yada çok olduğunu nasıl anlayacağım? Bebeğim 1 ayda 650 gr aldı 3-4 kez mama takviyesi yapıyorum. gündüz2 saatte bir mememi 20 şer dk emziriyorum , bazen daha uzun kalıyor. Günde 3 kez kaka 6-7 kez çişli bez alıyorum. Göğsümü sıktığımda sabahları uykudan uyandığımda daha fazla geliyor ama öğleden sonra damla damla çıkıyor. Kalan sütü sağıyorum emzirmeden sonra 5-10 cc çıkıyor yada çıkmıyor. Her zaman sağamıyorum Dolu gğsümü sağdığımda bazen 30 bazen 60 cc çıkıyor. Ben mamayı bırakmak istiyorum . Ama bebeğim emerken artık göğsümde 10 dk sonra uyuyor emip emmediğini anlamıyorum. Arada yutkunma oluyor . Normalden farklı hissetmiyorum. Geceleri uyandırmaya çalışıyorum 2 saate çoğu zaman uyanmakta zorlanıyor hatta uyanıyor ağlıyor memede 5 dk emip uyuyor. Mamadan sonra ise bıraksam 4-5 saat uyuyor. Sağlığında sıkıntı yok. Boy uzaması iyi sarılık olmadı hiç. Eşimle ne yapacağımı şaşırdım. Ben emzirmek istesemde bebeğim memede çok uzun kalmıyor artık. Uyuyor yatırınca uyanıyor . Acaba uyurkende gerçekten aktif emiyor mudur? Sütümün bu haftalarda kaç cc olması gerekli sıktığımda akması nasıl olmalı artık düşünmekten kafayı yiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz.