Kusciviltisi elfmoom eşimden hastaneye özel 100 tane midye istedim şimdi ayda 2 tane yiyorum sadece oda nefsime hakim olamadığımdan 😂
Kusciviltisi Mucize_ ay şeker bela biseyyy bende çıkmadı Allah’a çok şükür ama kilo almak deli gibi korkutuyor
Mucize_ Kusciviltisi aman dikkat et sen yimede valla benim moralim çok bozuldu ne yalan diyim yüksek olunca inandına artık böyle herşeyi canım istemeye başladı😂😂 Hafta oldım daha bişi istemezken şimdinzararlı ne var istiyorum 😂😂
Masaltaneminannesi Kusciviltisi Doğumdan sonra istediğim tek şey hamileyim zararı olur diye yiyemiyorum son bir ay bir doğursam komple tezgahı kapatıcam diyorum eşim dalga geçiyor 😍😍😍
Kusciviltisi Gunes_han doktorum herşeye izin verir bi ona izin vermedi vermediyse bi bildiği vardır deyip ayda 2 ye düşürdüm sgdhdjkdld
Kusciviltisi Mucize_ zaten yasak cezbediyor ya önümüzde dursa yasak olmasa belki yemicez ama yasaksa akan sular duruyor 😂😂
2-prensesannesiii Kusciviltisi aman valla hepsininyedim ama.her yaptığım yemeyin corbanin içine kimyon attım fasulye de yedim mercimekte gazlı bebek her türlü gazlı oluyor zaten yesende yemesende abartmamak şartıyla istediğini yiyebilirsin 💜
[silindi] Kusciviltisi Daha bile kısıtlı oluyor hamileyken bi kereden bişey olmaz diyebiliyoruz ama bebis varken bi kereden gunlerce gaz sancısı cekilebiliyor😢😢