Umutluanne1 Arkadaşlar herkese merhaba . Transfer işlemi adetten kaç gün sonra yapılıyor ? Birde rahim kalinlastirmak kaç gün sürüyor ? Ve son olarak kalınlaştırmak için neler yediniz içtiniz ? Bu süreci yaşamış olan arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim 🙏😍🌺
Mavi34 Umutluanne1 kişiye göre hormon ve rahim durumuna göre transfer günün değişir benim 10 şubat son adetim 22 şubat transferim olmuştu. Rahim kalinlastici ilaç veriyorlar zaten. Ben transfer öncesi ananas kabak çekirdeği ve avakado yemistim
mhtpmhtp Umutluanne1 adetimin 3.günü doktora gitmiştim o gün hemen iğnelere başlamıştık tam 15 gün sonra transferimi yapmıştı canım
mhtpmhtp Umutluanne1 rahim kalınlaştırmayı bilmiyorum ama yumurta toplamadan sonra verdiği ilaçlar rahimi hazırlıyor. Sen yeni mi başladın tedaviye
Karahaninannesi Umutluanne1 nar suyu bire bir rahim kalınlaştırmaya transfer sonrası bolbol ananas kabak çekirdeği tüketin
Umutluanne1 mhtpmhtp 26 Haziran da yumurta toplama işlemim oldu canim PCO olduğu için sonrasında ohss oldum 2 ay rahim dinlendirmeye almıştı doktor . 8-10 arası adet olup gidicem doktora bu ay koyacak nasip olursa . Bu 15 gün kullandığın iğneler yakmadi dimi canını 🙈😊
mhtpmhtp Umutluanne1 canım ben dayanamayıp 8.günde evde idrar testi yaptım. Sonra o gün kanda da baktırdık. Ama doktoruma 12.gün testimi gönderdim çünkü doktorlar 12.gün sonucunu istiyorlar.
mhtpmhtp Umutluanne1 rabbim hakkında hayırlısını versin canım inşallah güzel haberler alırsın. Ama rahim dinlendirme işlemini bilemiyorum nasıl oluyor. Canım gebelikle beraber tam 70 gün bir fiil iğne yaptırdım. 10.haftama kadar 5 gündür iğne olmuyorum 70 günün sonunda tabiki yoruyor insanı ama sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah onlar için herşeye değer 💜💜💜
Umutluanne1 mhtpmhtp tabikiiiii herşeye değer . Amin Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip etsin . Malesef tüp bebek anneleri olarak iğneler hepimizin eli ayağı oluyor . Alışıyor insan zamanla mecbur 🤷😊
mhtpmhtp Umutluanne1 ben evde 8.gün idrar testi yaptım canım onda çıktı o gün emin olmak için kanda da baktırdım. Sonra doktoruma 12.gün tekrar kanda test yaptırıp onu göndermiştim canım 💜
Umutluanne1 mhtpmhtp anladım canım hayırlı olsun inşallah seninde bebisin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah 🙏😍