Ravzanur23 Acaba hamile miyim ben ? Kan sonuçlarımda şunlar yazıyordu aslında foto aktarıcaktım ama olmadı yükleyemedim şunlar yazıyor 3.34 ulU/ml Tremaster 0.33 - 4.49
2melekannesi_ Ravzanur23 hızlıresim.com a girip googledan fotoğrafı orays yükleyip linki buraya kopyalayın
Denizyildizii Ravzanur23 3. 34 gebeliğin olmadığı anlamına geliyor. Bir kaç gün sonra yinede tekrarlayın isterseniz
svdb Ravzanur23 bu tsh değerin yani tiroid hormonu ile ilgili bi değer. Beta hcg değerine bakılmalı gebelik için.
2melekannesi_ Ravzanur23 bu tsh değeri tiroid ile ilgili gebelikle değil. Gebelik içim beta hcg olmalı
Bebiss123 Ravzanur23 TSH değieri yazıyor attığın resimde TSH başka birşey değilmi senin beta hcg yaptırman lazım
Ravzanur23 Yok beta yaptırmadım ama yarın randevum var gitmişken onuda yaptırıcam ve eğer varsa bu mutlu haberi sizlerlede paylaşıcam hepinize teşekkür ederiöim 🙏🏻😊
Drf Ravzanur23 en az 5 olması gerekiyor deniliyor ama doktorlar 10 20 değerini falan da tam olarak gebelikten saymıyor ilk etapta takibe alıyor