Dim07 Kızlar merhabalar 17 haftalık hamileyim erkek bebeğim olacak inşallah 🙏 baş ağrısı aşırı derecede var hap içmek istemiyorum doğal neler yapabilirim öneriniz varmıdır?
Kusciviltisi Dim07 pamuğun icine karabiber koy üstünü pamukla kapat bol kolonya sık karanlık bi yerde şakaklarına ensene ağrıyan yerlerine koy yüzünde gezdir hatta yarım saat ama dikkat et karabiber dökülmesin geçmiş olsun çok 😒
Didemmmmm Dim07 canım geçmiş olsun. Ben migren ataklarım da fena baş ağrısı çekiyorum. Pamuğa biberiye yağı damlatıp alnıma ve enseme sürüyorum çok iyi geliyor. Denemeni tavsiye. Ederim
aselnannesi Dim07 biraz babanne isim olacak ama canim başına patates veya limon dilimi bağla iyi geliyor
Cagla-91 Dim07 buz da koyabilirsiniz. Ben ağrıyınca peceteye buz koyup bastırıyorum ağrıyan bölgeye baya rahatlatıyor. Umarım geçer ya cok kötü bas agrisi 🙏🏻❤️
merveayaz Ayni sey bndede var ya dun agrimaya basladi gecti sonra bugun gozlerimle bedaber agriyo sizindemi ayni acaba ne zmndan beri agriyo
merveayaz Dim07 aynen cnm bnmde oyle gozlerime vuruyo sanki sennde aynimi cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin hepimize
Umutunannesi28 Dim07 merhaba. Baş ağrısı ile ilgilenen bölüm nörolojidir. Eğer imkanın varsa bir nöroloji hekiminden randevu al. Bana magnezyum başladığında çok faydasını gördüm. Migrenin tedavisinde artık ağrı kesicilerden çok magnezyum kullanılıyor. Alternatif olarak nane yağı alip alın ve şakak bölgelerine dökerek masaj yapabilirsin özellikle banyodan sonra. Susuz kalırsan baş agrin artar. Günde bir tane kahve içmeyi de deneyebilirsin ağrın olduğu günlerde.
Ellu Magnezyum icin ama sadece basladiginda degil hergün düzenli magnezyumunzu alin, en az 400gramlik. Magnezyum kaslarin ilaci oldugu icin bas agrisinada cok iyi geliyo. Gecmis olsun