Goncaygl Tubitoo isteğe bağlı sezaryenle normal fark ediyor mu ? Ya sezaryen normalden daha pahalı aslında ama Sakarya'da çok değişik 😂
Goncaygl Miraykaptan ben de ilknura gidiyorum. Devletteyken de ilgiliydi konakta da. Maşallahi var dini imanı bütün bir insana benziyor. Kendimi ona teslim edebilirim ancak gibi geliyor 😊 tavsiye ederim
EmelBG Hariboo Sevilay Beyhekim normel Doğum bi sıkıntı olmadıkça ve epizyosuz( kesisiz ,dikişsiz ) Doğum genelde yaptırıyor 💁🏼♀️🎀.Normel ,sezeryan 2300 🎊
Goncaygl Tubitoo kombine istediğinden mı bu kadar fiyat? Şimdi sordum 2500 normal 2300 sazaryen dendi içinde 11adet foto kapı süsü ve takı yastığı var
Tubitoo deletedmom947 2500 tl normal doğum dediler 400 tl epidural farkı var muhtemelen 2900 tl ama sormak lazım tabii bu benim tahminim 😆
Tubitoo Miraykaptan evet maalesef zorunlu sezeryan sağlıkla gelsin de katlanıcaz 🙏🏻 amin hepimiz inşallah 😍
deletedmom947 Tubitoo yaa konakta çok iyiymiş. Adatıpta epidural normal doğum 5000₺ gibi bi fiyatı var🙄
Goncaygl Tubitoo aynen bana da dediler dün de . Kapı süsü nasıl acaba bir dahaki gidisimde bakmak lazım