Uykucu2307 Doğurana kadar bu postu açıcam. Gelmiyor oğlum gelmiyor ahh ahh. 39+4 günlüğüz 3 günumuz kalmış şurda ama bi türlü gelmiyor oğlum.
_SeReNn_ Uykucu2307 bizde aynı durumdayız 39+3 gelen giden yok nişan su desen o da yok yarın muaynemiz var bakalım ne olacak 😌
Bloggeranne_93 Uykucu2307 canım bol bol yuru, merdiven cık, squat yap, hergun sıcak dus al,eşinle ilişkiye gir, hurma ye bunlar acıklıgı arttıran seylermıs 😊
Uykucu2307 _SeReNn_ nişanım geldi az önce benimde doktora gittim geldim. Sancılarımı beklicez dedi. Perşembeye geldi geldi gelmezse suni denicez dedi bakalım
HavvaK Uykucu2307 ahududu yaprağı çayı için. Günde 2 kupa falan. Merdiven inin çıkın. Uzun yürüyüşler yapın
Ayskem Uykucu2307 valla al benden de o kadar içerde dar yerde nasıl rahat ediyor bu bebekler anlamıyorum 🤷♀️
Babybebek Uykucu2307 40+3 TE dogurdum baktım gelmıyor 40+2de cam sildim halı sildim toz süpürme perdeleri sök yıka as o gece sancılarım basladı ertesi güne dogurdum :)
Uykucu2307 Babybebek valla canım ben evi baştan aşağı temizledim yok yani. Daha önce bi temizlik yaptım 29. Haftamda fln kasilmalarim erken başladı erken doğabilir diye korktuk. Bu sefer 40 a gidiyoruz
Uykucu2307 Ayskem ay bende düşünüyorum. Oğlum çık sıkıştık ikimizde diyorum ama yok. Harbiden yeri daraldı ama bıkmadı çıkmıyor
_SeReNn_ Uykucu2307 ben kurtuldum canım 48 saat oldu benimde suni sancıyla gerçekleşti dogumum ama suyum önden geldi