gozdetrhn kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim saçlarım genetik olarak ince telli ve seyrek hamilelikte çok gürleşirmiş diye duydum ama bu dökülme çok mu fazla oluyor sizler nasıl yollar izlediniz ?
Glcnatl gozdetrhn benim 2 gebeliğimdede gürleşti ama dogum sonrası cok dökülüyor şakaklarım açılmıştı🙄
Gulcingezer gozdetrhn benim hamileligi ogrendigimden beri acayip saclarim dokuluyor hic dokulmedigi kadar 😧
HilalYlmz gozdetrhn gebeliğin ilk 3 aylarında çok saçım döküldü şuan 30 haftamıza giriyoruz tek bir tel saçım dökülmüyor ve tüylenmem hiç yok çıkmıyor ağda kullanıyorum önceden 1 ay idare ederdi şimdi 2 ayı buluyor 😊
Kuzucccum gozdetrhn ilk üç dört ayda benımde aşırı dökülüyordu ama son trımesterde çok şükür dökülme yok aksıne iyileşti gürleşti Doğumdan sonrası dökülüyormuş ama öyle duydum 😬🙄
Clementinee gozdetrhn gozdetrhn canm benimde saçlarım kuş tüyü gibi ve gür değil 10 haftalık hamileyim henüz dökülme var ama korkma hala iyi görünüyor değişen birşey yok doktorun verdiği vitaminler besliyor
gozdetrhn Clementinee benimde öyle gerçekten kedi tüyü gibi acaba dökülen saçlarımız yenilenir mi çok endişeliyim 😃
Clementinee gozdetrhn etrafımda çok kişi doğum yaptı dökülen oldu dökülmeyendr ama hepsinin geri çıktı merak etmee bunlara takılma senn 🤍