Firdevss167 ben ilk doğumumu genel anestezi ile oldum ve uyanınca acaip bir ağrı boğulma hissi oluyor sonuçta vücut uykuya alimiyor makineye baglaniyorsunuz hortum oluyor bogazda vs. İlk uyandigim an bebegim yoktu goremedim bu ilk eksisi ikinci eksi boguluyorum sandim öksürmeye derin nefes almaya calsitim ama o olusan acıyı anlatamam. Üçüncüsü yürüme süreci cok zor oldu benim icin bedenim o kadar hantal geldi ki bana.ikinci dogumumda spinaldi.sonda takilirken hissetmiyorsunuz genelde önce takılıyor spinalde yatirinca. Bele vurulan igenden korkuyordum ki acitmiyor. Baştan diyeyim bende anksiyete var ben yaptiysam herkes yapar. İlk artisi sonda ikincisi bebeğimi aninda gördüm yanağıma değdirdiler😊 üçüncüsü sonrasında agrim olmadi hatta doltorum agrin varsa ağrı kesici yapalim kendinin sıkma dedi ama agrim o kadar azdı ki ihtiyaç duymadim. Yurumek daha kolaydı daha cabuk ayaklandım yani benim icin en iyisi spinaldi esim bile hep diyor spinal cok çok daha iyiymiş sen cok daha iyiydin dogumdan sonra diye . Hamileyim tekrae spinal olacagim ve tavsiye ederim😊