Firdevss167 Selin12- bende genel anestezi düşünmüyordum zaten canım inşallah spinal olur doktorla konuşacağım epidural spiral sorucam hepsini
AyseguLena Firdevss167 Başka doktora gözükemez miydin özelde? Çok saçma bahanesi yani böyle şey mi olur 🤦🏻♀️
AyseguLena Firdevss167 Ay gıcık oldum şuan o doktorlara kendileri uğraşmak istememişler bence 🤦🏻♀️ Sen ne olursa olsun hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al canım 🙏🏻 Haberdar et benide, yarın benimde günüm ve anestezi şekli belli olacak bakalım. 😍
Danlacan Firdevss167 ben özelde yaptım devlet hakkında bilgim yok ..ilk kalkarken falan agrı oluyor elbette ama öyle dayanılmayacak bir agrı sızı değil yürüdükçede açılıyorsun zaten 🙃
Firdevss167 MineLule ücretli sanırım bende yarın soracağım size bilgi veririm. Ben Mecbur devlette yapacağım valla acısız ağrısız olsunda ücret bile öderim o derece korkuyorum ben ya
Bskrck Meltemcee benim doğumum da cuma günü olacak spinal anestezode 6saat sonra ayağa kalkabiliyormuşsun o yüzden spinal istiyorum Bende normal epiduralde 24 saat ayağa kalkmiyormuşsun covitden dolayı tam uyutmak yasak b3nim gittiğim hastanede
Meltemcee Bskrck dedigim gibi epudural trk basina olmuyo ancak sipinalle istenirse beraber oluyo kim demisse uydurmus 24 saat kalkmama gibi durum soz konusu deyil ikisindede 6 saatte kalkiyorsun zaten
Ays0 Firdevss167 Sezaryan da spinal veya genel anestezi tercih ediliyor. Epidural tek olacağı zaman normal doğumda kullanılıyor. Ama sezaryenda kombine anestezi diye bir şey var yani hem spinal hem epidural bir arada olması demek. Ama tek başına epidural sezaryan olduğunu duymadim belki de ben bilmiyorumdur. Araştırmalarım ve doktorumun önerisi genel anestezi almaktansa spinal olmanın daha iyi olduğu yönünde ama herkeste durum farklı olabilir o yüzden bence doktorunla ve anestezi uzmaniyla da görüş derim ben
Ays0 Firdevss167 Yapıyor diye biliyorum çünkü 2 arkadaşım devlette olduğunu ve genel olmadığını söylemişti
Meltemcee Firdevss167 devlet zaten spinal anestezi kullaniyor ucretli filanda deyil ustelik genel olmak isteyenleri bile ikna edip spibal yapuyor