[silindi] Sicakcikolataa Denizyildizii valla ülkenin yarısı tatilde 15 gün tatil yaptım hiç böyle bişey duymadım diyorum. Salgın boyutunda bir durum olsa haberimiz olurdu herhalde değil mi ? Bilip bilmemezlikle ilgisi yok 2 kişi enfeksyon kapmış diye sakın denize girme salgın var demek ilginç bana göre😄
Denizyildizii [silindi] 2 kişi olduğunu kim söyledi😊 abimler 5 kişilik aile hepsi hasta teyzemler aynı şekilde hastaneler dolu giremedik. Bi süredir var bu Geçen haftada gitmiştik mesela bişey olmadı bu ara çok yaygın
Sicakcikolataa [silindi] 2 kişi olduğunu nereden biliyorsunuz hanımefendi? Ben Antalya’da yaşıyorum deniz dibimde virüsten dolayı 2 senedir ne denize gidiyorum nede denize giriyorum. Bu senede acayip salgın var kendi öz yeğenimde denizden sonra ateşlendi sizin başınıza gelmemiş olabilir herkesin başına gelecek diye birşey yok bünyeyle alakalı bı durum ki zaten çocuklarda bu salgın daha çok bunyeleri kaldırmıyor demekki. Arkadaşın kendisi bilir illa gir diyorsanız siz ona o da girmek istiyorsa girsin.. Biz sadece bilgi aktarimi yaptık uydurmadık.☺️
[silindi] Sicakcikolataa benim de teyzem Antalya’da yaşıyor hiç duymadık diyorum salgın boyutunda denize sakın girmeyin denecek bi durum ilginç diyorum, uydurdunuz demiyorum🙃uzatmanın manası yok bence☺️
Bsraa34 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ben tedirginlik yaşadığım için sormak istedim , hani giren varmı yokmu diye bilgiler için teşekkür ederim ☺️