Prenses21 Kizlar lavobaya gittim tuvaletimi yaptim ciktim 2 saniye sonra elimle frkettim seffef yapisyapis bisy geldi baya geldi ama ney o su olabilirmi yoksa su norml su gbimi bilmedim icin soruyorum
depsizoo Prenses21 kaç haftalıksın sümüksüyse nişanda olabilir suyu bende bilmiyorum jel gibi diyolar ama
Serpilbb Prenses21 su olduğunu sanmıyorum ama benimde geliyor yoğun akıntım hatta bazen sanki çişim gelmiş de tutamamışım gibi lök diye geliyor 35. Haftadayım bi kaç haftadır böyle nişan mıdır bilmem
Saripapatyam1 Prenses21 geçen ay benden de geldi o yaa şeffaf akışkan bisey ama neydi bilmiyorum 🤷♀️
Prenses21 Esraali kanli fln dgildi ama seffaf renkti jel gbi ic camasiri giyemiyorum sicaktan oyuzden bacaklarimin arasinda ve pijamamda vrdi
Prenses21 depsizoo jel gbi koyu dgildi sıvıydi biraz sumukumsu vrdi icinde back aralrimda pijamamda vrdi baya yogundu akinti olabilirmi acaba bilmiyorum ki suyun altinda yikadim
Seda_nrr Esraali ya şu cümledeki analık iç güdüsüyle gelen yardım ♥️ Ben 😂 valla bilmiyoruz bişey 🙈 sürekli böyle soru postlarına girip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ben nişanı bile bilmezdim