Umudayolculuk36 Kızlar alt karnımda oluyor sık sık kramp girer gibi ağrı oluyor saniye sürüp geçiyor sizeede oluyor mu doktora söyledim birşey demedi başka doktora gitmeyi düşünüyorum
isimsiz1i Umudayolculuk36 benimde ikizler aynı anda oluyor 15 saniye falan sürüyor bırakıyor bende yarın doktora gidip sorucam
Elalayla Umudayolculuk36 bende 16 dayım. Rahimde sorun yok dedi dr. MagneZyum verdi bunun için . Önceki hamileliğimde 6. Aydan sonra belliydi sertleşme kasılma. Bunda erken başladı
kizannesi_1004 Umudayolculuk36 17+2yiz benimde oluyor ama ben kasılan tarafa dokununca yumru gibi bebeğimi hissediyorum hareket edip bir yere toplanıyor olabilir
Nutellaaaa Umudayolculuk36 valla çoğu kez onun için gittim normal dedi suanki yaşadığım böbrek de taş var o yüzden onu döküyormuşum
Elalayla Umudayolculuk36 siz tabi yinede dediğiniz gibi başka dr gidin isterseniz içiniz rahat etsin ama gaz yüzünden yada rahimde ki büyüme yüzünden de olabiliyormuş. Bana magnezyum verdi tabi rahatlamam için .
kizannesi_1004 Umudayolculuk36 bebeğinizdir öyleyse mesela benim bebeğim sağa yerleşmisti sol tarafım kasılıp yumru gibi oliyorsa sağ tarafımı elimle kontrol ediyorum hiçbir şişlik sertlik yok anlıyorum ki sola geçmiş 😂 yoksa o yumru başka ne olacak bi sağda bi solda 😂
kizannesi_1004 Umudayolculuk36 evet özellikle yoruluyorsam oluyor sanırım vitamin ve mineral depolarımız hızla tükeniyor yarın kontrolüm var soracağım doktoruma
kizannesi_1004 Umudayolculuk36 inşallah canım ama kötü bir durum olduğunu sanmıyorum endişelenip strese sokma sen de kendini 😊