Nesslihann-msr AyeCokun benim 6 gün kala beta 8.64tü. 🤗 Kişiden kişiye değişir çıkabilir de çıkmayabilir de canım
Sevval Çıkmaz biraz daha beklemelisin ayrıca ne gibi belirtileri olabilir ki günün geçmeden anlayamazsın 🙄
fatmanurkantar Bence bekle evet çıkabilir ama çok düşük çıkıyor bu sefer seni takibe alıyorlar iki güne bir kan veriyorsun tam 15 gün iki güne bir kan verdim ve psikolojik olarak çöküyorsun yok az yükseliyor yok kese görünene kadar ümitlenme oluyor bence adetinin geçmesini bekle evet çok heyecanlıyız ama sabretmen senin için daha iyi olur ama inşAllah kalbindekini nasip eder rabbim 🤲🏻
Civcivimm Psikolojik olabilir bencede sabret bekle adet günün bir iki gün geçsin yaptır kan testini 😊
Dilekahinzen AyeCokun aa yaptırdın mı bile. Belli olmaz bazıları geç döllendim fln diyo bekle biraz daha
SevgiErcan AyeCokun bende Nisa'nın 16 sında 0.46 çıktı yani negatif sonra adet olmadığım için tekrar gittim bi kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Dilekahinzen AyeCokun adetime dört gün kala erken gebelik testi yapmıştım silik çift çizgi çıkmıştı. bir iki gün daha beklersen sonuç alırsın bence
Sukranerolkaradag AyeCokun Benim 10 günden fazla vardı kan testi yaptırdığımda bir haftalıktı beta hcg değerim.
Lavin25 AyeCokun çıkar bence yaptır benimde adetime bir hafta vardı erken hamilelik testi yaptım çıktı bende kan testinde de çıkar sanırım 😁
Aycann AyeCokun benim adetime 1-2 hafta kala çıkmıştı siz yinede deneyin. Çıkmazsa gününüz geçtikten sonra tekrar denersiniz