Mavigozluanne Sevgili annelerim happykidse yazdım ordan dönüş alamadım 9 aylık oğlumla birlikte uçakla tatile gidecez uçak yolculuğu için tavsiyeleriniz bir de otelde ne yedirdiniz
Merveee34 Mavigozluanne zaten size bebek kemeri verilecek ekstra kendinize bağlayacaksanız .Belkş biraz huysuzluk çıkarabilir burda o yüzden yanınıza oyuncak veya durabileceği bisey alın . İnis ve kalkışlarda basınçtan etkilenmemesi için emzirin emmiyorsa mama verin . Her otelin yemeği farklı oluyor . Denersiniz seveceği şeyleri yedirirsiniz
AhahHbzhz Mavigozluanne biberonla birseyler içir uçak kalkarken ve inerken yada emzik aloyosa emzik ver canım basinctan etkilenmesin diye
Mom626 Mavigozluanne iniş ve kalkışlarda emzik yada biberon mutlaka ver canım emme refleksi yapsın ki kulaklarında basınç olmasın. Benim ilk yolculuğum çok zordu sonralarında alıştık ama 5 aylıktı ilk yolculukta. Bir kaç oyuncak al yanına baktın sıkıldı havalandıktan sonra koridorda gezdirirsin otele gitmedim yemek konusunda bilgim yok malesef