Ozlem0207 Merhaba kızlar 13 + 1 haftalığım bulantılarım var hala prilam dr verdi doktor kullanmadığım gün yediğim her şeyi çıkarıyorum ne zamana kadar sürecek böyle 🥲
Mom9272 Ozlem0207 9 ay leylek gibi kusuyodum prilam içmesem bünyesel canm inşallah seninki çok sürmez
asdmoms Ozlem0207 20. Haftama kadar çektim bende . Sabah aksam kullanıyodum kullanmadıgım gün asla kendime gelemiyordum . İnsallah sürmez o kadar biter bi an önce ama sonra unutuyorsun 🥰
mhtpmhtp Ozlem0207 bende 10+5 suan prilam kullanmadığım günler hiçbişey yiyemiyorum ve sürekli kusuyorum. Prilam içince hafif bulantım oluyor bazen ama yine de en azından yiyebiliyorum bişeyler. Doktor bir zararı olmadığını söyledi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.
Ozlem0207 asdmoms Bilmiyorum ben bulantı ve kusmam olduğu zaman modum çok düşüyor o gün hiçbir şey yapmak istemiyorum
Ozlemm92 Ozlem0207 canım bu kişiden kişiye o kadar değişiyor ki ben 30+1 deyim hala kullanıyorum cuma kontrolde doktorum doğuma kadar devam edicez dedi çünkü kullanmadığım gün su bile içemiyorum. İnşallah senin ki 20 li haftaya geçince düzelir 🤗🤲
mom11111 Ozlem0207 34 haftalık olduk hala günde bi tane alıyorum, buna rağmen arada bulantılı geçen günlerim oluyo. Tamamen bünyeyle alakalı 16 dan sonra hafiflemişti benim