Fatime Evet güzel anneler bende doğum yaptım 20temuzzda kızmı beklerken 3 Temmuzda geldi dünyaya 🌸 ben pek hikaye anlatmaya beceremem o yüzden size pek birşey anlatamicam 🙈 ama sizinle birşey paylaşmak istiyorum şimdiye kadar cok şükür almışım dediğim şeylerdeb bahsedicem 1. Pompa kesinlike cok yardımcı oldu sütüm gelmesiyle ben onunla cok rahat ettim 2. Göğüs kalkani avent kesinlike alınması gereken bir parça lansinoh meme ucu pedi bende yaramadı ucumu iyice yapıştıriyodu göüğs kalkanı ile cok daha rahat ettim ucum kayıp olmuyor 3. Lansinoh krem bende işe yaradı tavsiye ederim 4. reflü yatağı babynesti bırakın bunu alın derim 🙈 ben babynesti de aldım hala kullanamadım sadece yer kapliyor reflü yastığı/yatağı cok iyi hem korkmuyorsun dönecek diye cünkü yandan iki tane yastık gibi var onlar tutuyor hemde boğlma tehlikesi olmuyor hastanede bile kullandık ilk günden beri cocuk doktoru bile cok beğenmişti 🙈 5. Müslin bezler büyüklerden sıcak aylarında doğumun olacaksa kesinlike alman gerekn şeylerden biri ben cok kullanışlı buldum en az 4 tane bulundurun 6. Bide son olarak alt açma bezi (alt değiştirme örtüsü,bebek bakım örtüsü nasıl istiyorsanız deyin ) ki onsuz herlade yataksız kalırdım 🤣🤣 tam bezini değiştirirken hep süprizlerle karşılaşıyorum dışarda cıktığımda da onu sermek cok daha kolay oluyor ve daha temiz ilk paketini bitirdim ikinciye bekliyorum 🙈 Şimdiye kadar gözlemlediğim bunlar unuttuğum varsa yine yazarım 🙏🏻👐🏻 Herkese kolay doğumlar diliyorum 👐🏻🙏🏻
Minanin_Annesi Fatime Bir şey sorabilir miyim göğüs kalkanı iki parçasını da kullandınız mı? Nasıl kullanılıyor yani Bi de hangi pompa tavsiye edersiniz ben doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum mesela pompa alsam işime yarar mi
Fatime Minanin_Annesi ben şimdilik deliklınolanları kullaniyorum hava almasınicin yara varsa daha cabuk iyileşiyor diğeri kapalı olan süt aktığı zaman birikiyor ve hava ile temas etmediği icin o sütü kullanabilirsin , ben pompa olarak lansinoh tekli elektrikli olanı aldım onu kullaniyorum evet bana da öyle geliyor bu cocuk emiyor mu sütğm geliyor mu ama pompa ile sağdıkca geldiğini fark ettim stresimi azalttı