Ozgeyagiz Yagmur00 bende öyle çıldırıcam artık idrar yolu enfeksiyonu çıktı özellikle gece yatarken dahada artıyo kaşıntı iyice tahriş etti bende bol bol su tüketiyorum doktorum söyledi bolca su.
Selcans Yagmur00 Geçmiş olsun, utulenmis çamaşır giyince o sıcaklık ile kaşıntı biraz rahatliyor, genel olarak da sık değişim yapın, kefir ve yogurt suyu tuketin umarım çabucak geçer.
Yagmur00 Merveee34 daha gidemedim doktora salı gitcem saglık ocagina gittim ozman yoktu bugun basladı demır ilacı yaparmi
Merveee34 Yagmur00 yok Demir ilacı enfeksiyon yapmaz . Kan siz gidip idrarınızı verin belki de enfeksiyon değil mantardır
Yagmur00 Ozgeyagiz hep wardo bende cok sıkıldım kasıntı yanma bende iciyorum cok faydası olmuyo herhalde yogurt yiyorum falan ama tık yok
Yagmur00 Selcans ben boyle bezler yapmistim hergun degistir ırı dım bu aralar cok dıkkat etmedim ondan oldu herhalde canım soyledık lerını dıkkate alcam tesekederimm canım 🤗
Gizemnurr Benımde cok yuksek enfeksiyon cıktı 2 tane farklı antibiyotik verdı Dr ama bana cok dokundu midem falan kötü oldu agır gelıyor sanırım 🙄 bir türlü enfeksiyon gecmedı gecmıyor bir sürü ılac aldım yok olmuyo 🤷♀️
Gizemnurr Yagmur00 zaten ilerlediği zaman öyle oluyor ben de kendımı cok halsiz hissetmeye başlamıştım ve midem bulanıyordu ben hep hamılelıge bagladım ama enfeksiyon almıs basını gıtmıs 🙄 şimdide ilaçlar dokunuyor tabı agır gelıyor bebegımıze bır zararı olmasın da başka birsey ıstemem 🙏