Senem_kirecci Kızlar 36 haftalık hamileyim kaşıntı ve enfeksiyon için verdi doktorum ama çok kötü yanma yaptı ve şu an ağrım var aranızda kullanan var mı
Busra_gunyuzlu Senem_kirecci aynı postu açtım az önce bende su gelır gıbı akıntı okuyor ve agrı oluyor belıme doğru gece acıle gıttım bende 26 haftalığım sukur sorun yok dedı bugun aldım fıtılı ama aslında kullanmaya da korkuyorum
Bebegim4 Senem_kirecci bende kullanmıştım canım yanma yapmasının sebebi enfeksiyon veya mantar olması korkma geçiyo bi süre sonra çok geçmiş olsun 😇
Merakliduygusal Canım bende çok sık kullanıyorum maalesef enfeksiyon olduğu için, bende de çok yanma yapıyor ama 2-3 saate biraz azalıyor kullandıktan sonra. Zaten geceleri yatmadan kullanıyorum genelde
Senem_kirecci Merakliduygusal ya bende gece kullandım bugün şu an yanma var ama çok fena ağrımda var ya sulu gibi akıntı geldi mi
Senem_kirecci Busra_gunyuzlu benimde belimde ağrı var şu an sulu gibi akıntı geldi korktum ya acaba şu an ağrım ilaçtan dolayı mi yoksa dogim mu basliyor