Arifeulper 27+3 haftalık hamileyim kızlar. Dün erken doğum riski ile çiğer geliştirici iğne vuurunuldum. 2 doz. Bugün yüzümde ve vücudum da kızarıklık olmaya başladı. Doktora ulaşamıyoruz. Bu şekilde Bi durum yaşayan varmı?
Merveee34 Arifeulper bende sadece bebeğim hareketleri yavaşlamıştı . Bence baska bir doktora gidin alerji yapmış olabilir size
TugceBelis Arifeulper 32.haftamda vuruldum bende ama yan etkisi hiç olmadı ilk gebeliğimde de vurulmuştum iki kere hemde onda da sıkıntı yaşamamıştım acıkçası vurulan arkadaslarımda oldu hiç duymadım sizde ki gibi bir etki aşı dışında alerjik farklı bir durumunuz olabilir yediğiniz içtiğiniz bişeyden yada sıcaklardan netten yan etkilerine baktınız mı hiç aşının
Arifeulper Merveee34 kaçıncı haftada vurundunuz bide kaç gün hareketleri yavaşladı nasıl oldu? Bilgi verirmisinz🙏biz dün vurulduk. Bebek şuan hareketli şükür ama yüzümde kızarıklık var
Arifeulper Gokcecelik kaç günlük Bi süreç de yavaş kaldı hareketleri bebeğinizin.? Benm şuan hareket ediyor şükür ama Hafif kızarıklık var yüzümde. Artarsa acile gelin dedi hastane.
Gokcecelik Arifeulper 1 gun hareketsizdi 2.gun de az az sordum olabilir ama 2 gün fazla dendi sizinde devam ederse mutlaka gidin
Merveee34 Arifeulper 31.haftada vurundum canım doğumdan 2 gün önceydi galiba .hareketleri az denecek azalmıştı ondan sonra da doğum oldu zaten
Arifeulper Merveee34 31 haftalık kaç kilo ile doğurdunuz ve küvezde de yattımı? Bide hastane çantanız falan hazırmıydı? Benm hiç bişey hazır değil Bi kaç şey aldım ama yatağı puset vs yok Yıkayıp koymadım da Şuanda kaynanam da kalıyorum evim de değilim. Her an doğum olursa napıcaz bilmiyprum 🤦♀️
Merveee34 Arifeulper tam 32 haftalık 1980 kg doğum yaptım canım . 1700e kadar düştü.17 gün sonunda 2 kg ile hastaneden ayrıldık . Ciğer geliştirici olurken doktorum hazırlıklı gelmemi söylemişti hemen eve gidince çantamı hazırladım .o yüzden önceden hazırlamak çok daha iyi . Bu bebeğimde de 29.30 haftaya doğru hazır edeceğim
Arifeulper TugceBelis sadece kızarıklık var oda artış gösterirse hemen acile gelin dedi doktor. Gün içinde hafifledi kızarıklık ama yine. Yüzüm kızarmış durum da.
esleminannesi_ Arifeulper normal canım ilk gebeliğimde kızım da da vurdundum ben yanaklarım al al olmustu icinde ateş var gibi on güne kalmaz geçiyor normal