annesinin_beybisi Ayum21 aman yok be valla 3 gün önemliydi benim için yarın 3. gün gerisi kocama kalmış ben hadi demem de o der genelde 😀
annesinin_beybisi Bfduam adımı boşver :) sende durumlar ne o kadar umutsuz mu belli olmaz belki alternatif tıp işe yarar 😊
Bfduam annesinin_beybisi senle yazışmışız 🙂 Kimsin kuzusu sen ya, madem o kadar umutsuz muta kadar biliyorsan:)
Mom54755 annesinin_beybisi seni gidi seni 😄ben seni tanıyorum hatta yazdım da cevapta vermedin ama %100 eminim sen osun neden değiştirdin adını canım
annesinin_beybisi Bfduam yanı aslında son konuştuğumuzda umutluydun yorumundan anladım umutsuz olduğunu 😊
Bfduam annesinin_beybisi da nikin neydi kuzum hatırlamam için seni? Bu işer tamamen nasip kısmet, Drlar olmaz der olur,olur der olmaz, nasip işte.
annesinin_beybisi Bfduam elif_izgi1992 canım pcos mağduru 😁 aynen canım doktorlara kalsaydı ben şimdiye 2. çocuğumu kucağıma almıştım gerçekten hiç belli olmuyor biz ne yaparsak yapalım ne kadar çabalasak da alnımızda yazan ama insan yine de üzülüyor
Bfduam annesinin_beybisi canım ya sen ne cabuk değiştin yine ismen:) hatrlamaz mıyım seni, rahim filmi inş iyi gelecek cok bekletmesin mevlam. Benimde 12 si adetim, inş hiç birimiz olmayız.
KbraSever Ben sekiz gün varken test yaptım aşırı kasık agrım vardı evde çok net pozitif gördüm hemen hastaneye gidip kan verdim 239 çıktı aslında çok yüksek çıktı bugün akşam testi tekrarlıycam iki gün geçmiş oluyo İnşallah hayırlısıyla yükselmiştir
KbraSever annesinin_beybisi aslında bu aya kadar takip etmiştim bu ay etmedim negatifleri görmek çok yormuştu beni
annesinin_beybisi Bfduam ya her bilgim ortadaydı bir tek kimlik numaramı yazmamışım ondan degistirdim:)) inşallah olmayız canım aramizda 3 gün var hadi bakalım 🤩
Bfduam annesinin_beybisi iyi olmuş canim nasıl iyi hissedersen:) Ins ya pozitifleri hep beraber görürüz 🤲