Susamm Isim nasıl sizce kızlar DuruAda mi Yoksa AyzaDurumu Yada farklı isim öneriniz varmi kararsizim
Ozge_brbr Susamm yaaaaa 🖤🖤🖤🖤 kızımız olursa duru ada, oğlumuz olursa Ayaz Efe koyacaktık. Ayaz Efe'ndimiz oldu 🙏🙏🙏💙💙💙💙
Susamm SevDin çok tsekkur ederm bizde DuruAda diye seviyoruz oda begeniyor içimde kıpır kıpır ayza nin anlamını bilmiyorum cnmm sadece kulağıma hiş geldi 😊
Susamm Ozge_brbr yaa gerçekten mi sizde mi duruada isminı dusundubuz bnde çok beğeniyorum iki ismide biliyomusunuz bizde erkek olursa Ayaz dedil hatta 12 haftalikken doktor erkek dedi çocugu bir ay Ayaz diye sevdik😁😁
Ozge_brbr Susamm bi şey daha söyleyecem belki inanmayacaksını 🙈🙈🙈 ikinci çocuk kız olursa ben duru ada istiyorum hala ama eşim ayza diyor hem ayaza uyumlu olur diye 😀😀 isimler konusunda bu kadar tesadüf yaşadığımız başka kişi ile karşılaşmamıltım 😀😀😀😀😀
Susamm Ozge_brbr ayyy inanmiyorum yaa gerçekten büyük tesaduf😊😊😊 💕 begenilerimz ayniyms inşallah sağlıkla aramıza katılır duruada sizde inşallah ikinci Bebeğinizde koyarsiniz bu isimleri 😊😊😊
Melos Duru ada ayrı ayrı güzel ama söylerken u ve a harfi yan yana gelince durada diyormuş gibi oluyor bence ☺️