Eraslan Merhaba bebek arabası konusunda çok kararsız kaldım.biraz araştırma yapsamda tam ne istediğime karar veremedim ama önceliğim şu:hafif olması güvenli olması ve tabi ki de uygun bütçede olması :) 2.500 TL ye kadar alabilirim ne önerirsiniz anneler 💓
Gizmom Eraslan indirimde denk getirip kraft city aldım 2200e gelmişti, bence gayet güzel ve kullanıslı
Feridee1 Eraslan çiçek sepetin de Kraft pocket aldık uyguna da geldi. Çok beğendik özellikle az yer kaplaması çok iyi
BsraAktr Ben de Casual Jazz aldım çok güzel ürün Hepsiburada’dan satın aldım hem travel sistem hemde kaba değil hantal ağır değil pratik ve konforlu kaliteli bir ürün kesinlikle tavsiye ederim
Merakliduygusal Kızlar ben bebek arabası almayı düşünmüyorum, sadece puset alacam gibi duruyor. Bulunduğum yerin fiziki şartları ve kış bebeği olacağı için mantıksız buluyorum arabayı. Sizce nasıl bi yol izlemeli
Nur-06 Merakliduygusal bende bu sekilde dusunuyorum önümüz kış bebek biraz buyudugunde kabin tipi alacagim insallah
Austosprensi_ Eraslan sunny baby ryan bebek arabasi aldim o kadar arastirma yaptım nasipte bu varmış gidip aldik hic aklimda yoktu simdilik güzel kullanınca memnun kalırım diye düşünüyorum bi bak istersen fiyatida makul
Aanneoldumm Eraslan joie litetrax 4 al şiddetle tavsiye ederim benim bütçem ona yetmediği için joie muze lx aldım