Hkk0809 Selam hanimlar doktora sormayi unuttum artık son duzlukteyiz. Sıcaklarda yapilabilecek en iyi aktivite yüzmek. Bu haftalarda yüzmek/denize girmek ile alakalı doktorunuz bir şey dedi mi?
Denizyildizii Hkk0809 az önce bi post açtım bak istersen. Denizde salgın hastalık var. Tabi yinede sen bilirsinde bi uyarmak istedim
Lulemom Hkk0809 çoğu doktor izin veriyormuş ama benim ki girmeni tavsiye etmiyorum dedi. Tuzlu su basınçla mukusu sökebilir, erken doğum riskin oluşur dedi. İlla olcak değil olmaya da bilir ama olabilme ihtimali var riske atma dediği için girmiyorum 🙄
Miase Hkk0809 doktorum bana havuz ve denize girebilirsin ama kendini kesinlikle ıslak tutmaman şartıyla 3 haftadır havuza giriyorum çıkınca duş alıp üstümü değiştiriyorum şimdiye kadar Allah’a şükür hiç bi sıkıntı olmadı . Doktor zaten bakteri var ıslak durursan çoğalır dedi o yüzden ıslak beklememek lazım 😊
Clementinee Hkk0809 canım korkutmak istemem ama tedbir önemli denizlerde salgın var etrafımda bir çok kişi etkilendi 😔
AylinCk Bende 36+3 deyim doktorum yasak koymadı kesinlikle girebilirsin dedi ama ben kendi tercihim girmiyorum bir kaç kere girdim. Şimdi bide denizde salgın varmış sanırım ishal ateş gribal enfeksiyon tarzi o yüzden girmeyin bence ☹️
Hkk0809 Allah’ım yarabbim bu sıcaklarda da en güzel şeydi oysaki ben de çeşme tarafindayim buralarda da var mı acaba 🤔
Medilifegun Hkk0809 gecen yaz hamileydim doğurana kadar denize havuza girdim bu yaz yine hamileyim kızımla hergun havuza giriyorum sık sık da denize tekne turuna gidiyoruz sadece islak kalmıyorum cikar çıkmaz bikinimi değiştiriyorum iki yıldır hiç problem yaşamadım tam tersine ağrılarıma cokniyi geliyor yüzmek inanılmaz rahatlatıyor
Arenn bende 36 yim gecen hafta full denize girdim hergun tabi abartmadan ole cok yuzmeden maksat serinlemek cokta iyi geldi tatilim bitince doktor kontrolume gittim hersey gayet guzel dedi enfeksiyon vs bile olmadim