Damlaranadagtekin Kuzucccum bizimde kız ayy cevremde herkes erkek getiriyir bir ben kiz kendimi kraliçe gibi hissediyorum 😂😂
Kuzucccum Damlaranadagtekin benmde tam tersı çevremde Benden önce veya benle bırlıkte hamıle kalan hep kız 🤷♀️😂
Damlaranadagtekin Mom8237 aynen benimde oyle sağ tarafımda hep bende hazirlamadim hic bisey nefes alirken yoruluyorum ne yapacaksak artik
Selly Glcn22 benimde aynı şekilde sancı hiç yok gibi bişey . Gündüz yemekten sonra çok uyku çöküyor 😅
Damlaranadagtekin Selly ben kahvalti yaptım üstüme bir uyku çöktü koltukda uyukluyorum sabah 10 dan beri 😂
Glcn22 Selly valla öğle uykusuda yok oğluşum ilk 4 ay uyku ve kusma dan çok çektirdi ama çok şükür 4.aydan sonra mükemmel bi hamilelik geçiriyorum sadece uyku sıkıntı bnm için bir de 60 derece sıcaklar 😂
Damlaranadagtekin Aselege ben sırt üstü uzaninca bebek kaburgamin içine giriyor bi an agzimdan cikacak saniyorum kaburgam kiriliyor ayakdada uzanikkende ben artik ışıklara çıkıp lütfen içimde ki ni çıkarın diye çığlık atacam 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Selly Damlaranadagtekin ayy gerçekten bu 80 dreece sıcaklarda ne kadar uyunursa işte bizde uyuklariz 😅🥵
Scgn123 Damlaranadagtekin 34+5 oldum. Hiçbir sıkıntım yokken son bir haftadır kalcamin içinde birden ortaya çıkan ağrıyla uğraşıyorum.. otursam zor kalkıyorum yatsam sağa sola zor dönüyorum. Bacağım çekiliyor sanki😕😕Yürürken de zorlanıyorum ama hareket edince biraz olsun azalıyor gibi ama yine de tam geçmiyor 😔😔
Damlaranadagtekin Scgn123 aynen bende yürüyünce sanki kalça kemiklerim bacaklarim falan açılıyor ama hemen oturmak istiyorum bir yere yoruluyorum çabuk
Damlaranadagtekin Glcn22 uyku için herşeyimi veririm ben son aya girdim uykusuzluk beni bitiriyor dogunca ne yapicam acaba 🤦🏻♀️
Selly Glcn22 ayy maşallah valla bende şükür kusma olmadı herşey şu son 1 haftaya kadar güzeldi , bu sıcaklar mahvetti 🥵🥵bu saat hava hala 33 derece olur mu
Glcn22 Damlaranadagtekin dün gece aynısını konuştuk eşimle dedim şimdi uyuyamıyorum çocuk gelince de uyuyamıycam 4 bacagımı gerip yüz üstü uyumayı çok özledim kocacım hep öyle uyuyor 😂 sanki nispet yapar gibi 🤦🏻♀️😂😂😂
Damlaranadagtekin Glcn22 ah o yüz üstü uyumak burnumda tutuyor vallahi 😂 ben kocayi yatakdan attim tek yatiyorum 😂😂
iremgoksel Damlaranadagtekin bizimde 34+6 geçen gün bende regl olmuşcasına 10-15 dk bir sancı çektim sonra ara ara dinlenip koridorda yürüyüş yaptım geçti ama ara ara karnım çok sertleşiyor bebek toplanıyor gibi oluyor bir miktar canım yanıyor🤦🏼♀️
Glcn22 Damlaranadagtekin bazen benmde atasım geliyor en güzeli sere serpe yatıyosun 😂😂😂😂 doğunca 10 dk da olsa yatarız be yüzüstü 😂😂😂
Damlaranadagtekin Glcn22 zaten sicak benimkide sadece baksırla yatiyor teni tenime değiyor yapış yapış çık di gitti 😂😂 canı sıkılınca geliyor geldiğine de çok çabuk pişman oluyor 😂
Yasoo96 34+5im. Cok sukur dediklerinizin hic biri yok. Bazen sertlesiyor. Bazen yururken mesaneme baski yapip eziyet ediyor 😂 onun haricinde agri falan yasamadim daha. 40haftaliga varmadan dogurmak istiyorum ama ufacik bi belirti dahi yok🤷🏻♀️
Damlaranadagtekin Yasoo96 Belli olmaz bi bakarsin sen bizden önce dogurdun bende herşey varda ne oluyor 😂😂olmasaydi keske bu başıma gelenler🤦🏻♀️
Glcn22 Damlaranadagtekin aiiiy bu sıcakta en sevmediğim dokunmasın bana kimse zaten heryerim ter günde 3 kere duş alıyorum beyazladım artık 😂
Yasoo96 Damlaranadagtekin insallah dedigin gibi olur da once dogururum😂😂 kusura bakma acelem var yoksa hepimiz bir doguralim istiyorum😂😂